Locale Altele
Luni, 29 Aprilie 2024
Luni, 29 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Adelin Ghiarfaș, despre accidentul cu mama și fiica victime pe trecerea de pietoni: ”Putea fi copilul tău, domnule membru în Comisia de Siguranța Circulației”!
Florin Răchitan  - Joi, 14 Februarie 2019

”Ultimul țărănist din Satu Mare”, activistul civic Adelin Ghiarfaș, cel care a dezvăluit jmekeria imobiliară cu Hotelul Dacia, iese din nou la atac, criticând de data aceasta Comisia de Siguranță a Circulației care funcționează pe lângă Primăria Satu Mare și care mai mult încurcă circulația din oraș.

El a făcut declarații publice după accidentul de miercuri, căruia i-au căzut victime o mamă și fiica ei, angajate în traversarea străzii pe trecerea de pietoni din fața Liceului German de pe Bulevardul Cloșca.

El face referiri și la alte decizii controversate, de-a dreptul criminale, luate de membrii acestei comisii, iar comentatorii la postarea sa de pe Facebook amintesc și de hotărâri halucinante luate în ultima perioadă de aceeași comisie, ca de exemplu desființarea singurei treceri de pietoni care face legătura între cartierele Carpați I și II pe strada Bârgăului, fix în zona Școlii Generale ”Octavian Goga”.

Publicăm integral luarea de poziție a lui Adelin Ghiarfaș:

Accidentul de ieri din fata Liceului German “Johann Ettinger” …. Putea fi copilul tau, Domnule Membru din Comisa de Siguranta a Circulatiei!!!

Dragi satmareni, Dumneavoatra ati auzit de Comisia de Siguranta a Circulatiei din Satu Mare? De ce acesta comisie nu ia masuri preventive, in special in orele la care copii merg si ies de la scoala, prin mobilizarea agentilor de la circulatie, care poate ar fi mai utili in aceste zone decat sa stea la “panda” dupa amenzi si ridicari de premise? Activitatea Politiei trebuie sa aiba in principal un caracter preventiv!!!

De ce nu se ocupa aceasta comisie de siguranta a circulatiei de marcarea si semnalizarea corespunzatoare a trecerilor de pietoni, instalarea de mijloace de franare inaintea trecerilor? O idee ar fi suprainaltarea acestora, fortand astfel soferii sa franeze din timp.

De ce aceasta comisie nu organizeaza, in colaborare cu Politia Rutiera si Inspectoratul Scolar, activitati didactice de educatie rutiera???

De ce aceasta comisie, in cazul batranului ucis in fata Casei de Moda in 2016, a luat unele masuri si, dupa un timp relativ scurt, a renuntat la ele??? O fi intervenit factorul politic si interesele sale???

(Se referă la decizia susținută inițial și de grofi în Consiliul Local în 2016, cea de instituire a obligativității virajului la dreapta la ieșirea de pe strada Horea, pentru a preveni astfel de tragedii, după care, la scurt timp după ce au ajuns la putere, grofii s-au răzgândit și au ”fluidizat circulația”, rezultatul fiind alte două accidente grave cărora le-au căzut victime persoane în vârstă pe aceeași trecere de pietoni n.r.).

In cadrul Primariei Satu Mare mai exista un serviciu….Serviciul de Siguranta Traficului, dar acest serviciu se ocupa strict de parcari si incasarea banilor Dumneavoastra….nimic din ceea ce tine de SIGURANTA CETATENILOR IN TRAFIC!!!

Multe intrebari, putine raspunsuri…..dar treziti-va odata!!! Dumnezeu sa o ajute pe fetita si pe familia ei!!! Sa ne rugam cu totii pentru ea!!!

Tags: comisie  circulatie  adelin ghiarfas  
1932 vizite
Distribuie pe